Maak jeKeuze

AanmeldenNieuwsbrief

 

Editie2021

 

Over de Rally

De 11e editie van de Classic 500 Challenge wordt op vrijdag 29 en zaterdag 30 oktober 2021 georganiseerd. De start en finish zijn dit jaar bij het Van der Valk hotel in Duiven. De overnachting van vrijdag op zaterdag hebben we vastgelegd bij het Van der Valk hotel in Enschede. En dan begrijp je het natuurlijk al, de route gaat gaat door de Achterhoek, Twente en Salland, naar onze mening regio's met de meest fraaie en voor ons spelletje meest geschikte wegen in ons land.

De rally zal in de Sterklasse voor zowel bestuurder als navigator volop uitdagingen bieden; voor de Sportklasse zijn de kaartleesopdrachten eenvoudiger met minder kaartmanipulaties en een minder strak tijdschema. In de Tourklasse zijn er geen kaartmanipulaties, maar een redelijk eenvoudig te rijden route, maar toch voor de navigator voldoende beïnvloedingen om een klassement te bepalen. Voor alle klassen zullen er meerdere regelmatigheid- en kaartleesproeven per dag zijn en in een gebied waar men geen overlast voor de omgeving kan bezorgen. Er zal door de organisatie meer aandacht aan verkeers- en snelheidsovertredingen geschonken worden. In iedere sectie zal in ieder geval één snelheidscontrole gehouden worden. Ook op het gebruik/misbruik van digitale informatie zal tijdens de rally extra aandacht worden besteed.

Evenals voorgaande edities kunnen equipes gratis inschrijven voor een team. Voor het best geklasseerde team, ongeacht de klasse, hebben we voor het winnende team mooie trofeeën beschikbaar.

De organisatie is er van overtuigd dat de deelnemers volop zullen genieten van de route, de rustlocaties waar we zoals ieder jaar veel aandacht aan besteden en de overnachting voor deelnemers en marshals in één hotel die de sfeer en onderlinge gezelligheid zeker verhogen.


De uitgebreide en overheerlijke buffetten tijdens het diner die, inclusief onbeperkte drankjes, worden geserveerd zijn inmiddels befaamd bij onze deelnemers. 


In de aanloop naar de start van het evenement zullen wij meer details over de route bekendmaken. Heb je je nog niet aangemeld voor onze nieuwsbrief dan kun je dit links op deze pagina doen. 

Programma 11e editie

1 november 2019

Opening inschrijving

Vandaag openen we de inschrijving

1 november 2019

medio september 2021

Publicatie Bijzonder Reglement

1 augustus 2021

Uiterlijke betaling restant inschrijfgeld

Voorzover je alleen de aanbetaling gedaan hebt.

1 augustus 2021

15 oktober 2021

Sluiting inschrijving

of zoveel eerder wanneer circa 85 equipes hebben ingeschreven.

1 oktober 2021

Publicatie voorlopige startlijst

Tevens worden de bevestigingen met info per mail aan de deelnemers verzonden.

1 oktober 2021

28 oktober 2021

Inschrijftafel geopend

Tussen 20:30 en 22:00 uur is de inschrijftafel bij Van der Valk Duiven geopend.

29 oktober 2021

Start 1e equipe dag 1

Om 9:01 uur start de eerste equipe in de Sterklasse voor sectie 1.

29 oktober 2021

30 oktober 2021

Start 1e equipe dag 2

Om 8:01 uur start de eerste equipe in de Sterklasse voor sectie 3.

30 oktober 2021

Finish eerste equipe

Vanaf circa 16:30 uur komen de eerste deelnemers aan de finish.

30 oktober 2021

Start- en finishlocatie Hotel Restaurant Van der Valk Duiven, nabij Arnhem.

Overnachting in Hotel Restaurant Van der Valk Enschede.

Verslag Classic 500 Challenge 2019Auto Motor Klassiek #9

Classic 500 Challenge | © 2021 Stichting Classic Rally Promotions